Meiltä löydät vastapainoa työlle! Tule neurologialle kesätöihin tai erikoistumaan!

Tule viettämään ainutlaatuinen kesä 2023 Porissa! Pääset osallistumaan myös Satakunnan lääkäripäivään sekä nauttimaan Pori Jazzin tunnelmasta.

Jos olet erikoistumassa neurologiaan tai pohdit muita vaihtoehtoja LK- ja LL-vaiheessa, ota yhteyttä niin sovitaan elämäntilanteeseesi sopivat työkuviot! – Opetusmyönteiset erikoislääkärimme kouluttavat ympärivuotisesti. – Erikoistuvana sinun on mahdollista sopia yli kolmen vuoden (3 v 3 kk) keskussairaalaneurologian hyväksynnästä erikoistumiskoulutukseen. – Voit suorittaa erikoistumiskoulutuksesta jopa viisi vuotta Satakunnassa – Tuemme sinua myös tutkimustyössä Neurologialla työnkuvaasi kuuluvat neurologian akuutin vuodeosaston lääkärin tehtävät erikoistuvan lääkärin ja neurologian kouluttajalääkäreiden ohjauksessa.

Erikoislääkärimme ohjaa Sinua joka päivä potilastyössäsi ja on koko työpäivän konsultoitavissa. Akuutit aivoverenkiertohäiriöt ovat suurin sairausryhmämme. Opetamme akuutin vuodeosastotyön lisäksi neurologisissa toimenpiteissä, kuten likvornäytteen otossa ja likvordreenin asetuksessa.

Kesäsijaiseksi voit tulla, kun sinulla on vähintään neljän vuoden lääketieteen opinnot sekä neurologian opintojakso suoritettuna.

Kiinnostuitko?

Juha Puustinen

juha.puustinen(ät)sata.fi

044 707 7806

Vuosikurssi: LL LT4 LT5
Toimipiste: Pori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *