Tietosuoja

Tietosuojaseloste

Päivitetty 28.2.2019

Yleistä

Tässä selosteessa on käsitelty Medicina Oy:n keräämiä henkilötietoja asiakkaistaan ja niiden käsittelyä. Kun vierailet verkkosivuillamme tai ostat tuotteita verkkokaupastamme, keräämme sinua koskevia henkilötietoja ja käsittelemme niitä alla kuvatuin tavoin. Henkilötietojen käsittelyn luottamuksellisuus ja suojaaminen ovat meille tärkeitä ja emme kerää mitään henkilötietoja, jotka eivät ole tarpeellisia asiakassuhteen ylläpitämiseen ja parantamiseen, laskutukseen, verkkokauppaostoksiin tai lääkärirekrytointiin.

Rekisterinpitäjä: Medicina Oy (0652422-7)
Harjulantie 1 (tai) PL 1627
70211 KUOPIO

Yhteyshenkilö: Juulia Ruuskanen
Toimitusjohtaja
juulia.ruuskanen(at)medicina.fi
044 018 0396

Rekisterissä käsiteltävät henkilötiedot ja niiden käyttötarkoitus

Kun ostat tuotteitamme verkkokaupastamme osoitteessa www.medicina.fi tai teet tilauksen sähköpostitse, käsittelemme antamiasi henkilötietoja (esim. nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköposti) sekä maksutietojasi. Keräämme näitä tietoja, jotta voimme varmistaa asiakassuhteen ylläpidon ja että saat varmasti parasta mahdollista palvelua. Lisäksi käsittelemme samoja henkilötietoja, jos olet jättänyt meille yhteydenottopyynnön, jotta voimme varmistaa tehokkaan kommunikoinnin kanssasi.

Jos vierailet verkkosivuillamme, keräämme tietoja sivuillamme tapahtuvasta toiminnasta. Tällöin keräämiimme tietoihin kuuluu IP-osoite. Lisäksi kokoamme henkilötietoja (nimi, puhelinnumero ja sähköposti) Kuopion lääkäriopiskelijat ry:n yhteystietokannasta, jotta voimme olla Kuopion lääkäriopiskelijoihin yhteydessä ja tarjota heille työmahdollisuuksia.

Henkilötietojen säilytys

Voimme lähettää markkinointi- ja tiedotusviestejä sinulle, jos olet sen sallinut. Mikäli haluat estää nämä viestit, otathan yhteyttä yllä mainittuun yhteyshenkilöön sähköpostitse.

Säilytämme henkilötietojasi EU/ETA-alueella turvallisesti sijaitsevilla palvelimilla.

Henkilötietoja säilytetään pääasiassa sen ajan, kun asiakassuhde kestää tai niin pitkään, kuin laki sitä edellyttää. Poistamme henkilötiedot, kun kaikki niiden käsittelyn tarkoitukset on täytetty ja kun poistaminen on sallittua asianmukaisten lainsäännösten ja määräysten perusteella.

Saatamme jakaa henkilötietojasi yhtiökumppaneidemme kanssa tilanteissa, jotka liittyvät esimerkiksi tuotteiden toimittamiseen, lääkärirekrytointiin, kirjanpitopalveluihin tai maksupalveluntarjoajille. Emme siirrä henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

Henkilön tietosuojaoikeudet

Sinulla on oikeus tarkastaa sinusta tallentamamme ja käsittelemämme henkilötiedot. Sinulla on myös oikeus pyytää korjaamaan virheelliset henkilötiedot tai pyytää lisäämään puuttuvat henkilötiedot. Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi. Sinulla on oikeus kieltää meitä käyttämästä henkilötietojasi suoramarkkinointiin. Osoitathan kaikki pyyntösi yhteyshenkilölle sähköpostitse. Jos koet, että henkilötietojasi käsitellessämme rikomme voimassa olevaa tietosuojakäytäntöä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Evästeet

Verkkokauppamme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Eväste on tekstitiedosto, jonka selain tallentaa tietokoneellesi. Käyttäjänä voit aina valita, mitä evästeitä haluat sallia, estää tai poistaa. Evästeiden tallentaminen on mahdollista estää selaimen asetuksista ja riippuu käytetystä selaimesta. Haittana evästeiden poistamisessa on, ettei verkkokauppa toimi oikein.

Verkkokauppamme käyttää evästeitä esimerkiksi käyttäjäsession (istunnon) ylläpitämiseen, joka tarkoittaa että

  • valitsemasi tuotteet pysyvät ostoskorissa
  • jo syöttämiäsi tietoja ei tarvitse syöttää uudelleen

Evästeet ovat tähän tarkoitukseen tietoturvallisempi tapa kuin session kuljettaminen osoitekentässä. Verkkokauppa ei voi lukea muiden verkkosivustojen tallentamia evästeitä, vaan vain itse tallentamiaan.

Osa verkkokaupan käyttämistä kolmannen osapuolen toiminnoista, kuten Google Analytics, Facebook jne. käyttää myös evästeitä. Nämä osapuolet voivat hakea tietoa esimerkiksi IP-osoitteestasi, mitä verkkoselainta käytät, mikä käyttöjärjestelmä on käytössä, mihin aikaan verkkokaupassamme olet vieraillut sekä myös tietoa siitä, miten verkkokauppaamme käytät.

Kerättyä informaatiota käytämme kehittääksemme verkkokauppaamme entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi.

Tätä selostetta voidaan päivittää tai muuttaa. Selosteen alusta löydät päivämäärän, jolloin selostetta on päivitetty. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai verkkosivujemme tietosuojasta, otathan yhteyttä yhteyshenkilöömme.