Tervetuloa kesäkandiksi Helsingin psykiatriaan

Ilmoitus

Auroran psykiatrisessa sairaalatoiminnassa Helsingissä on kesäkaudeksi 2023 jäljellä muutamia vapaita kesäsijaisuuksia vähintään kandin työskentelyoikeudet saaneille. Perehdytysjakso sairaalassa ajoittuu toukokuun loppuun- ja/tai kesäkuun alkuun. Peruspalkkausta on jnkv kehitetty aiemmista vuosista ja myös lisätuloihin on mahdollisuus, esim. etupäivystäjänä tai kliinisen lisätyön kautta. Nykyään myös etupäivystyksen iltapäivystäjä toimii samassa pisteessä toisen päivystäjän kanssa.

Otamme myös avohoitoon kesäkandeja ja lomasijaisia. Avohoidossakaan lääkäri ei työskentele yksin. Potilaalla on aina omahoitaja ja työryhmässä on sosiaalityöntekijä, toimintaterapeutti ja psykologi sekä apuna kattava yhteistyöverkosto, jonka avulla saadaan vaikeimmatkin tapaukset hoidettua.

Nuorille lääkäreille erikoislääkärin tiivis tuki on itsestään selvyys. Aiemmin meillä kesätöissä (sairaala tai avohoito) olleet kandit ovat voineet jatkaa osa-aikaisissa keikka- ja etätöissä opintojen ohella. Tarvitsemme myös osa-aikaisia lääkäreitä, työajat ovat joustavasti neuvoteltavissa.

Palkka on varmasti motivoiva, LK4 kandi 3900 €/kk ja LK5 kandi 4100 -4600€/kk kokemuksesta riippuen. Mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Terveisin,

Teemu Männynsalo, Katriina Franssila, Jussi Niemi-Pynttäri

Työnantajan tiedot

Kaisa Ojanen

kaisa.ojanen(ät)hel.fi

Vuosikurssi: LT4 LT5
Toimipiste: Helsinki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *