Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 20.2.2019 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

www.medicina.fi (Verkkokauppa) on Kustannusosakeyhtiö Medicinan (0652422-7) ylläpitämä verkkokauppa. Ajantasaiset yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.medicina.fi. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Lisäksi pidätämme oikeuden mahdollisiin painovirheisiin ja teknisiin muutoksiin.

Tilaaminen

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Emme luovuta osoitteita, puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita tai muita asiakkaidemme henkilötietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin, tilastoja varten tai vastaavaan tarkoitukseen.

Yksittäiset tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Yli kahden kappaleen tilaukset voi tehdä ryhmätilauksena sähköpostitse osoitteesta valtteri.bovellan(at)medicina.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostitse. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja –kulut

Toimitustavan ja haluamasi noutopisteen voit valita tilauksen yhteydessä lisättyäsi tuotteen tai tuotteet ostoskoriin. Toimituksen hinta näkyy valittavissa olevien toimitustapojen yhteydessä. Saat seurantakoodin antamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun käsittelemme tilaustasi. Sinulle ilmoitetaan joko tekstiviestillä tai sähköpostitse paketin ollessa noudettavissa.

Toimitusaika

Tilauksen toimittaminen edellyttää, että asiakas on maksanut tuotteen. Toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Ryhmätilauksissa toimitusaika on 7-10 arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Vaihto- ja palautusehdot

Suomen kuluttajalain mukaan asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitus tulee lähettää palautettavien tuotteiden mukana postitse tai sähköpostitse osoitteeseen valtteri.bovellan(at)medicina.fi. Peruutusilmoituksen tulee sisältää nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote sekä tilinumero rahojen palauttamista varten. Palautamme kaikki asiakkaalta saamamme tuotteita koskevat maksut viimeistään 14 vuorokauden kuluessa siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet peruutusilmoituksen.

Tuotteet on palautettava Medicina Oy:lle viivytyksettä, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden sisällä peruuttamisilmoituksen tekemisestä käyttämättömänä ja alkuperäiskunnossa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Palautusosoite:

Medicina Oy
Harjulantie 1 (tai) PL 1627
70211 KUOPIO

Reklamaatio

Reklamaatio tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla valtteri.bovellan(at)medicina.fi. Vioittunut tuote korvataan uudella tuotteella.

Maksaminen 

Tuotteen hinta määräytyy verkkokaupassa ilmoitetun hinnan mukaan. Kassalla näkyy kokonaishinta, joka sisältää verot ja mahdolliset alennukset. 

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Bambora Payform (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksunsaajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. 

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. 

Lue lisää Bamborasta: https://bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissäsi ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Mash. 

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. Mobile Pay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. 

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: payform@bambora.com Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Opiskelija-alennus ja muut etukupongit

Tarjoamme opiskelijoille Farmakologia ja toksikologian 10. painoksen hintaan 95 euroa etukupongilla ”opiskelija” ja ilmoittamalla lisätietoihin oppilaitoksen ja opintolinjan. Opiskelijaedun käyttäminen edellyttää päätoimisia tutkintoon johtavia opintoja (pelkät avoimen yliopiston opinnot eivät käy) tai sairaanhoitajan lääkkeenmääräämiskoulutusta. Väärinkäytösepäilyissä pyydämme todistamaan opiskelupaikan aitouden.

Muita etukuponkeja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin, jolloin niiden voimassaoloaika on erikseen ilmoitettu.

Etukuponkia ei voi vaihtaa rahaksi. Etukupongin arvoa ei hyvitetä, vaikka osa tai kaikki tilatuista tuotteista palautettaisiin. Etukupongin voi lunastaa ainoastaan tilauksen tekemisen yhteydessä ennen tilauksen lähettämistä. 

Suorittamalla oston hyväksyt nämä tilaus- ja toimitusehdot.