Urologian erikoislääkäri tai erikoistumisopintojen loppuvaiheessa oleva lääkäri, tule töihin Eloisaan!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee urologian erikoislääkäriä tai urologian erikoislääkärikoulutuksen loppuvaiheessa olevaa lääkäriä määräaikaiseen viransijaisuuteen. Virkasuhteen aloitus sopimuksen mukaan, mahdollista on aloittaa nopeallakin aikataululla ja kesto 31.12.2023 saakka.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön sekä ystävällisen ja kannustavan työyhteisön, modernit laitteet ja mahdollisuuden kehittyä ja kehittää toimintaa. Huolehdimme, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen. Meillä Eloisassa työskentelee jo kaksi urologia, joten Sinulla on erinomainen mahdollisuus liittyä osaavaan ja ammattitaitoiseen tiimiin. Me autamme Sinua onnistumaan työssäsi.

Operatiivinen osasto on kirurgian vuodeosastokokonaisuus, johon kuuluvat osastot 1 ja 5 Mikkelin sairaalakampuksella. 45-paikkaisella kirurgian vuodeosastolla 1 hoidetaan mm. urologisia, gastrokirurgisia, knk-, suu-, leuka- ja silmäsairauksien potilaita, keuhko-, verisuoni- ja plastiikkakirurgisia sekä naistentautien potilaita. 16-paikkaisella osastolla 5 hoidetaan ortopedisiä ja traumatologisia potilaita.

Palkka on kilpailukykyinen pohjautuen LS:n ja paikalliseen sopimukseen, lisäksi on mahdollisuus lisäansioihin. Työhön kuuluvan päivystysvelvollisuuden sisällöstä voidaan neuvotella.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lisäksi järjestämme myös sisäistä koulutusta säännöllisesti.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu. Autamme mielellämme myös käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä. Työaika on neuvoteltavissa.

Erikoislääkärin viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa, voidaan haussa huomioida loppuvaiheen erikoistuva lääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Haet työpaikkaa suoraan täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/urologian-erikoislaakari-mikkeli-530051/

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa ylilääkäri Niilo Hendolin, puh. 044 351 2788, niilo.hendolin@etelasavonha.fi

Vuosikurssi: LL
Toimipiste: Etelä-Savon hyvinvointialue