Oikeuspsykiatriksi valtiolle Niuvanniemeen

Ilmoitus

Niuvanniemen sairaala Kuopiossa on maan suurin erityistason hoitoa, asiantuntijapalveluita ja mielentilatutkimuksia tuottava oikeuspsykiatrinen sairaala. Hoitopalveluita sairaala tuottaa tiiviissä yhteistyössä muiden psykiatristen yksiköiden ja mielenterveystyön toimijoiden kanssa osana kansallista terveydenhuollon järjestelmää. Sairaala toimii Itä-Suomen yliopiston oikeuspsykiatrian klinikkana. Oikeuspsykiatrisen hoidon kehittäminen, huipputason tutkimus ja asiantuntijuuden ylläpito, sekä oikeuspsykiatrian alan perus-, jatko- ja täydennyskoulutus kuuluvat sairaalan tehtäviin.

Niuvanniemessä on mahdollisuus tutustua amanuenssina tai kandina oikeuspsykiatrian kiehtovaan maailmaan, ja jatkaa siitä vaikka erikoistumaan. Oikeuspsykiatria erikoisalana vastaa yhteiskunnallisen perustehtävänsä mukaisesti mielentilatutkimuksista ja vaarallisuusarvioista tuomioistuimille, syyntakeettomiksi määriteltyjen hoidosta, sekä erityisen vaarallisten tai vaikeahoitoisten psykoottisista sairauksista kärsivien potilaiden hoidosta.

Palkkaus valtion palkkataulukon mukaisesti kandille pr19 = 4310,74€. Valmiille lääkärille lisäksi ns. henkilökohtainen lisä (tyypillisesti n. 19,7% aloittaessa, kasvaen kokemuksen mukaan).

Lisää Niuvanniemen sairaalasta:

https://www.niuva.fi/

https://www.linkedin.com/company/niuvanniemen-sairaala/?viewAsMember=true

Työnantajan tiedot

Allan Seppänen

allan.seppanen(ät)niuva.fi

Vuosikurssi: LL LT4 LT5
Toimipiste: Niuvanniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *