Hei sinä lääkäriksi valmistunut tai kandi!

HUS Psykiatrialla tehdään elämäntyötä. Meillä pääset sellaisen työn äärelle, jossa potilaat ja henkilöstö ovat aina keskiössä. Haluamme tarjota työntekijöillemme parhaan ympäristön tehdä töitä ja tuemme lääkäreitämme suunnitelmallista ammattiuralla etenemistä. Koulutustarjontamme onkin yksi maan kattavimmista ja kannustamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan jatkuvasti.

Me HUS Psykiatrialla elämme hetkessä, mutta katseemme on vahvasti tulevaisuudessa. Haluamme tarjota potilaillemme nykyaikaista ja näyttöön perustuvaa hoitoa, vuoden jokaisena päivänä.

Tule siis meille lääkäriksi johonkin meidän 120 toimipisteestämme! Työ alkaa aina kattavalla perehdytysjaksolla, joka räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Työskennellessäsi HUS Psykiatrialla olet osa yhteisöä, jossa kollegiaalisuus, inhimillisyys ja kohtaamiset ovat kaiken toiminnan perusta. Moniammatillisesta työyhteisöstä saat aina apua ja tukea. Voit lukea lääkäreidemme Tanjan ja Boriksen kokemuksia HUS Psykiatrialla työskentelystä artikkelista. https://youtu.be/d9Aip-8WJYg

Jos työotteesi on potilaslähtöinen, kohtaat jokaisen potilaan arvostuksella sekä edistät omalla toiminnallasi hyvää yhteishenkeä, saatat hyvinkin olla etsimämme uusi työkaveri.

Avoimia paikkoja löytyy useilta eri paikkakunnilta. Tarjolla on sekä vakivirkoja että eri pituisia sijaisuuksia. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja meillä on mahdollista tehdä myös päivystysvuoroja. Yksiköissämme pyrimme rakentamaan työsi niin joustavasti, että se tukee yksityiselämän ja työn yhteensovittamista. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme pysyä työntekijöidemme rinnalla kaikissa elämäntilanteissa.

Tehtäväkohtainen palkka perustuu lääkärisopimuksen mukaiseen palkkaukseen ja siinä huomioidaan osaamisesi ja alan työkokemuksesi. Ole yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää tehtäväkohtaisista palkoista, sekä mahdollisuuksistasi vaikuttaa omaan palkkakehitykseesi.

Ota yhteyttä psykiatrirekrytoijaan Janitaan rekrypsykiatria@hus.fi

Vuosikurssi: LL LT4 LT5
Toimipiste: HUS HUS psykiatria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *