Farmakologia ja toksikologia -kirjan 11. painos

Farmakologia ja toksikologia –kirjan 11. painos on oman alansa järkkymätön perusteos, jonka laatu on tunnettua ja arvostettua.

Saat kirjan opiskelijahintaan (95€) kirjoittamalla kassalla alennuskoodin OPISKELIJA sekä ilmoittamalla lisätietoihin oppilaitoksesi ja opintolinjasi

135,00 

Tuotetunnus (SKU): 978-952-65014-0-6 Osasto:

Saat kirjan opiskelijahintaan (95€) kirjoittamalla kassalla alennuskoodin OPISKELIJA sekä ilmoittamalla lisätietoihin oppilaitoksesi ja opintolinjasi. Väärinkäytösepäilyissä pyydämme todistamaan opiskelupaikan aitouden. Opiskelija-alennuksen edellytyksenä on päätoimiset tutkintoon johtavat opinnot (pelkät avoimen yliopiston opinnot eivät käy) tai sairaanhoitajan lääkkeenmääräämiskoulutus.

Toimitusmahdollisuudet: Posti tai haku KuoLO ry:n toimistolta Kuopiosta

Farmakologia ja toksikologia –kirjan 11. painos on oman alansa perusteos, jonka laatu on tunnettua ja arvostettua monien aiempien painosten kautta. Uusin vuoden 2022 painos tarjoaa ajantasaisen tiedon tutussa, jäsennellyssä muodossaan. Kirjan taustalla on lukijaystävällinen sommittelu, selkeä suomenkielinen teksti ja sitä tukevat kuvat. Korkealaatuisen kuvituksen sekä taulukoiden ja kaavioiden avulla lukija hahmottaa oleellisen tiedon ja sen omaksuminen helpottuu.

Kirja toimii oppikirjana lääketieteen, biolääketieteen, farmasian sekä sairaanhoitajien lääkkeenmääräämiskoulutuksen opiskelijoille. Kaikille jo valmistuneille kirja toimii päivitettynä hakuteoksena, josta oleellinen farmakologinen tietämys löytyy vaivattomasti. Farmakologia ja toksikologia –kirjan uusin painos on ehdoton hakuteos kaikkien asiantuntijoiden kirjahyllyssä niin klinikoilla kuin apteekeissakin.

Kirjan ovat toimittaneet farmakologian ja lääkekehityksen erikoisasiantuntijat professorit Markku Koulu ja Ullamari Pesonen sekä vahvan tietotaidon farmakologiasta ja sydän- ja verisuonisairauksista omaava professori Eero Mervaala. Ullamari Pesonen toimii tällä hetkellä Turun yliopiston lääkekehityksen professorina, Markku Koulu on lääkekehityksen emeritusprofessori, ja Eero Mervaala toimii Helsingin yliopistossa kardiovaskulaarisen ja metabolisen farmakologian professorina. Lisäksi kirjan tekemiseen osallistuu suuri joukko farmakologian ja toksikologian alan ammattilaisia ympäri Suomea.

 

Mitat 25 × 18 × 6 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Farmakologia ja toksikologia -kirjan 11. painos”