Farmakologia ja toksikologia –kirjan 10. painos (E-Kirja)

Farmakologia ja toksikologia –kirjan 10. painos on oman alansa järkkymätön perusteos, jonka laatu on tunnettua ja arvostettua.

95,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ISBN: 978-951-97316-8-1 Osastot: ,

(E-Kirja) Kirjan osataminen alla olevasta linkistä!

Kirja myynnissä osoitteessa:

https://www.ellibs.com/fi/book/978-951-97316-8-1/farmakologia-ja-toksikologia

Farmakologia ja toksikologia –kirjan 10. painos on oman alansa järkkymätön perusteos, jonka laatu on tunnettua ja arvostettua. Kirjan menestymisen taustalla ovat ennen kaikkea tinkimätön laatu ja mahdollisimman ajantasaisen tiedon tarjoaminen jäsennellyssä muodossa. Kirja on lukijaystävällinen ja sen avulla on helppo hahmottaa oleellisin tieto. Korkealaatuinen kuvitus sekä erilaiset taulukot ja kaaviot havainnollistavat ja helpottavat asiapitoisen tekstin omaksumista.

Kirja toimii oppikirjana lääketieteen, farmakologian sekä sairaanhoitajien lääkkeenmääräämiskoulutuksen opiskelijoille. Valmistuneille lääkäreille sekä apteekeille kirja toimii vankkumattomana hakuteoksena, josta oleellinen informaatio löytyy vaivattomasti.

Kirjan ovat toimittaneet farmakologian ja lääkekehityksen erikoisasiantuntija professori Markku Koulu sekä vahvan tietotaidon farmakologiasta ja sydän- ja verisuonisairauksista omaava professori Eero Mervaala. Markku Koulu toimii tällä hetkellä Turun yliopiston lääkekehityksen professorina ja Eero Mervaala Helsingin yliopistossa kardiovaskulaarisen ja metabolisen farmakologian professorina. Lisäksi kirjan tekemiseen osallistuu suuri joukko farmakologian ja toksikologian alan ammattilaisia ympäri Suomea.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Farmakologia ja toksikologia –kirjan 10. painos (E-Kirja)”